Det lyder som en historie fra en tegneserie, men i disse coronatider skal der mere til at overraske en sportsfan.

I Tyskland løb den lille klub Ripdorf fra den 11. bedste række i weekenden ind i et stort nederlag. Klubben insisterede på at holde en meters afstand til modstanderne fra Holdenstedt. Det resulterede selvfølgelig i en mærkværdig kamp med mange mål.

Spillerne fra Ripdorf var bange for smittefare, fordi en modstanderholdet havde været i kontakt med en coronasmittet person. Holdenstedts spillere var dog testet negative, men det var ikke nok for spillerne fra Ripdorf. Der var nemlig ikke gået de anbefalede 14 dage efter nærkontakten, så Ripdorf valgte at spille kampen med livrem og seler. Og minimum en meters afstand til modstanderen.

Ville aflyse kampen

I første omgang prøvede Ripdorf at få kampen aflyst, men det var ikke muligt. I stedet kunne klubben se frem til en bøde, hvis de ikke mødte op. Det fik spillerne til at komme på den idé, at de kunne spille kampen med respekt for myndighedernes anbefalinger om at holde en meters afstand til andre.

Det valg gav selvfølgelig masser af plads til modstanderholdet, der let kunne vinde kampen med massive 37-0.

Ripdorf-præsident Patrik Ristow forklarede efter kampen, at klubben var blevet efterladt i et dilemma. Klubben ønskede hverken en stor bøde eller at tvinge spillerne til at risikere deres helbred.

Hvad synes du? Var Ripdorf-spillernes reaktion for overdrevet.