Horsens-direktør ærger sig: Det ikke lykkedes at holde Brøndbyfans væk

Redaktionen — 18. mar 2019 14:03
HORSENS, DENMARK - MARCH 17: The players of AC Horsens celebrate after the goal scored by Hallur Hansson during the Danish Superliga match between AC Horsens and Brondby IF at CASA Arena on March 17, 2019 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Brøndby-fans var blevet bedt om at blive væk fra kampen i Horsens, og selvom udebaneafsnittet var tomt, var der stadig fans af klubben på lægterne. 

I sidste sæson stormede Brøndby-fans banen, da klubben spillede på udebane mod Horsens og blev efterfølgende dømt til at spille uden tilrejsende fans og blågule støtter i næste kamp i Horsens. I kampen i går var udebaneafsnittet da også tomt, og der var ingen tilskuere på lægterne i Brøndby-trøjer.

Men alligevel var der en større gruppe tilskuere, der sang Brøndbysange og jublede, når holdet scorede i 3-1-sejren over AC Horsens. Det begræder Horsens-direktør Kristian Nielsen til BT. Det var en vanskelig opgave at holde dem helt væk fra stadion, siger han.

”Vi må erkende, at Fodboldens Appelinstans har afsagt denne her dom - en helt umulig dom. Så glemte de at tage den scanner med, der skulle vise hvad tilhørsforhold, fansene har. Den kunne vi godt have brugt. Vi havde ekstra visitation på og havde gjort alt, for at der ikke kom nogen ind med Brøndby-tilhørsforhold. Som i også kunne se, var der ikke noget synligt Brøndby-tøj på dem,” siger han til avisen.

”Men det hjælper jo ikke noget, når vi ikke kan se ind i hjertet på folk og se, hvem de holder med. Det viser i min optik, hvor dybt besværlig en dom, det er, for vi kan ikke holde fans adskilt på den måde som de har bedt om. Det var uundgåeligt. Vi gjorde, hvad vi kunne.” 

Horsensdirektøren fortæller, at Brøndby havde en sikkerhedschef med på stadion sammen med Horsens sikkerhedschef, og det vigtigste, når der afvikles fodboldkampe, er at det sker under sikre og trygge omstændigheder. 

”Og af hvad jeg kunne se, var der i hvert fald ikke optræk til ballade. Når det så er sagt, synes jeg stadig, det er en skam, at de fans der nu kom ikke efterlevede den dom, der var afsagt,” pointerer han til BT. 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere