I en sand rutsjebanetur af en fodboldkamp i 3F Superligaen blev tilskuerne vidne til et spektakulært comeback, da Hvidovre IF vendte et truende nederlag til en overraskende 4-2 sejr over Lyngby Boldklub.

Kampen, der udspillede sig på Lyngbys hjemmebane, startede med en dominerende præstation af hjemmeholdet, men endte i et uforudset kollaps i anden halvleg.

Lyngby, der havde håbet på at rette op på en skuffende sæsonstart, kom flyvende fra start med mål af Frederik Gytkjær på straffespark og et uheldigt selvmål af Hvidovres Malte Kiilerich Hansen, hvilket bragte hjemmeholdet foran 2-0 ved pausen. Men fodbold er et spil af to halvlege, og Hvidovre viste en bemærkelsesværdig beslutsomhed efter pausen.

Hvidovres comeback blev indledt med et mål af Lirim Qamili, der reducerede føringen til 2-1. Qamili blev igen helten, da han udlignede til 2-2, hvilket satte scenen for en dramatisk afslutning på kampen.

Simon Makienok og Andreas Smed fuldendte det utrolige comeback med henholdsvis det tredje og fjerde mål for Hvidovre, hvilket sikrede dem en uvurderlig sejr i kampen for overlevelse i Superligaen.

På sidelinjen kunne Per Frandsen og Peter Lassen ikke tro deres egne øjne.