Manchester United er på udkig efter flere nye spillere til sommer. Blandt andet er de på udkig efter en erstatning til Sergio Romero, der havde håbet at forlade klubben i sommer. Her blev han nemlig skubbet længere tilbage i køen, da Dean Henderson vendte tilbage til klubben.

LÆS OGSÅ: Milan-legende om United-stjerne: “Han ville ikke være dårlig for Milan”

Det lykkedes dog ikke for den argentinske målmand at finde en ny klub, hvor han kunne få mere spilletid. Det lykkedes ham desuden heller ikke at finde vej til en ny klub i januar. Det har han bestemt ikke været tilfreds med.

Det skal efterfølgende have resulteret i et dårligt forhold med Ole Gunnar Solskjær samt resten af ledelsen i den engelske klub. Efter denne sæson har målmanden kontraktudløb, og han kommer ikke til at få forlænget sin kontrakt. Det skriver Football Insider.

Som følge af dette, er Ole Gunnar Solskjær og resten af ledelsen nu gået i gang med at finde frem til en målmand, der kan erstatte Sergio Romero. Der er dog endnu ingen forlydender om, hvorvidt de har specifikke kandidater på radaren.

LÆS OGSÅ: Storklub spiller med musklerne: Vil byde 670 mio. for United-talisman

Det er Lee Grant, der i øjeblikket indtager rollen som tredjevalg i Manchester United, men den 38-årige englænder har dog også kontraktudløb efter denne sæson. Derfor kan de være nødt til at finde en ny tredjemålmand.