Den argentinske Inter-angriber Lautaro Martinez har udtalt, at Lionel Messi er “på et andet niveau”, og at han mener, at Barcelona-stjernen er “et skridt foran alle andre” i fodboldverdenen.

Den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder har vist dette på regelmæssig basis i løbet af en bemærkelsesværdig karriere, der altid har fundet sted i toppen af europæisk fodbold.

Siden Messi blev kendt som en yderst talentfuld teenager, har han gennem sin karriere vundet adskillelige priser og sat rekorder i massevis, hvorfor de færreste vil benægte, at han er en fodboldlegende.

Den evige rival Cristiano Ronaldo er den eneste spiller, der har været tæt på at matche hans indsats, sideløbende med, at niveauet for individuel brillans er blevet hævet til højde, der aldrig har været set før.

Vil tage ved lære

Lautaro er en del af en stadig voksende gruppe af Messi-fans, og betragter den 33-årige argentinske stjerne som værende “den bedste spiller i verden”.

Den 23-årige håber på, at han kan tage ved lære, ved at spille med den legandariske angrebsstjerne på det argentinske landshold. Han ved derfor også godt, at han er i en heldig position.

“Jeg kender Leo bedre fra de gange, vi har været holdkammerater på det argentiske landshold, snarere end at have spillet mod ham,” fortalte Lautaro til UEFA’s officielle hjemmeside.

“Jeg har sagt det tidligere, og jeg vil sige det igen, nu og i fremtiden: han er den bedste spiller i verden.”

“Det faktum, at han er argentisk, er en stolthed for os, og vi prøver altid at tage ved lære fra ham.”

“For mig at se, er han på et andet niveau – han forstår spillet på en anden måde, og han er altid et skridt foran alle andre.”

Messi er ikke hans eneste argentinske læremester

Messi er faktisk ikke den eneste ikoniske argentiner, som Lautaro er så heldig at kunne tage ved lære fra, mens han selv forsøger at etablere sig som en superstjerne.

Han arbejder også sammen med Javier Zanetti på San Siro, hvor Inter-ikonet nu er vicepræsident for Serie A-klubben.

“Javier er en meget vigtig Inter-mand, og også for os [spillere], da han videregiver alt til os, som han har oplevet i denne klub,” tilføjede Lautaro.

“Han gjorde det ved mig, da jeg ankom i Italien. Når jeg har haft brug for noget, har han altid forsøgt at hjælpe mig.”

“Han er altid klar til at lytte, og spørger, hvordan jeg har det, eller giver mig en hånd med alt, hvad jeg måtte have brug for. Han er der altid, for at sikre, at jeg har det godt i og udenfor klubben.”

“Frem for alt hjalp han mig med sproget, da jeg ankom. Med hvad klubben mente og hvordan vi træner.”

“Han var meget vigtig i disse sammenhænge, så vil jeg altid være ham taknemmelig. Han hjalp mig virkelig, da jeg ankom.”