Inters kontroversielle top-angriber, Mauro Icardi, fylder for meget snak i medierne, mener Luciano Spalletti. Angriberen har været udeladt af truppen, siden han fik frataget sit anførerbind. 

Mauro Icardi er Inters største stjerne og har de seneste år været den største garant for mål. I sidste sæson blev han delt topscorer i Serie A med 29 mål. Men den 26-årige argentiner er også garant for kontroverser, intriger og mærkværdige udtalelserne i medierne.

Han er fortsat ikke en del af truppen i Inter, men er angiveligt ude med en knæskade, men vedholdende rygter i det italienske går på, at udeladelsen har andre årsager.

For et par uger siden fik han frataget sit anførerbind af klubben. Men nu gider træner Spalletti ikke tale mere om den sag. 

”Der er blevet sagt mange ting om Icardi af Marotta (Inters sportchef) og Zhang(Inters præsident). Men fra nu af vil jeg kun tale om dem, som er her og ikke dem, som ikke er.

Det er dem, som er på banen, der tænker på klubbens skæbne. Jeg er færdig med at tale om andre,” sagde han på et pressemøde ifølge Football Italia. 

Inter valgte at fratage Icardi hans anførerbind efter en eventuel kontraktforlængelse røg af bordet.

Da klubben skulle spille Europa League-kamp mod Rapid Wien tidligere på måneden, valgte Icardi ifølge Spalletti selv at melde fra til opgøret, da han var skuffet over beslutningen. Og siden har de italienske medier været fyldt med kulørte historier om Icardi og hans kone, som også er hans agent.

Hun har blandt andet kommenteret situationen med fratagelsen af anførerbindet og sammenlignet det med at amputere Icardis ene ben. Icardis kone, Wanda Nara, har desuden afvist, at hendes mand er pengegrisk. 

”Han bærer trøjen med stolthed, og hvis der skal træffes beslutninger om penge eller trøjen, vil han altid vælge trøjen,” som hun sagde tidligere i februar i det italienske tv-show, Tiki Taka.