Da José Mourinho tilbage i sommeren 2018 er med til at foretage indkøbet af den unge Diogo Dalot fra PC Porto, udtalte han, at klubben havde købt et af verdens største talenter på venstreback-positionen.

LÆS OGSÅ: Roy Keane vil have tidligere United-holdkammerat med til Celtic

Siden sin ankomst har den unge portugiser dog haft det svært ved at etablere sig på Old Trafford. I forrige sæson lev det derfor ikke til mere end fire optrædener i Premier League for den unge portugiser. I selvsamme sæson blev han også ramt af en række skader.

Som følge af dette, blev han i oktober sidste år sent på et lejeophold i AC Milan. Her har han dog formået at opnå succes på en helt anden måde, end han gjorde i Manchester United. Siden han skiftede til Serie A-klubben i oktober, er det allerede blevet til 24 kampe for Diogo Dalot.

Hans gode form har nu medført, at den italienske klub har et ønske om at gøre lejeopholdet permanent. Ifølge det britiske medie Metro har de nu budt 12 mi. pund for Dalot, hvilket svarer til 104 mio. kr.

Det er ni million mindre end de 19 millioner pund, som Manchester United selv betalt for ham i sin tid. Med Luke Shaws store comeback for De Røde Djævle i denne sæson, er det dog svært at se, at Dalot skulle få spilletid i Premier League.

LÆS OGSÅ: United-talent venter på gennembrud: Skal diskutere endnu en lejeperiode

Manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere antydet, at han ser frem til at arbejde sammen med Diogo Dalot igen i næste sæson. Det er selvfølgelig noget, der antyder, at de ikke har planer om at acceptere AC Milans tilbud.