Juventus er klar til at forstærke truppen til sommer, og skulle i denne forbindelse have et godt øje til serbiske Sergej Milinkovic-Savic.

Juventus håber på, at de kan sikre sig en plads foran både Paris Saint-Germain og Manchester United i kampen om at hente den serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic til sommer.

Den italienske klub har dog ikke en nær så robust økonomi, som både PSG og De Røde Djævle har. Derfor er de nødt til at overbevise Lazio på anden vis – og det har de efter sigende i sinde at gøre med en byttehandel.

Ifølge Calciomercato er Torino-klubben nemlig klar til at tilbyde Nicolo Fagiolo som en del af aftalen, da de ved, at Maurizio Sarri skulle være meget imponeret over midtbanespillerens præstationer i denne sæson.

Det betyder naturligvis, at de håber, at Lazio vil være mere tilbøjelige til at lade Milinkovic-Savic skifte til Juventus, da de dermed vil kunne få en anden midtbanespiller retur i en byttehandel.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at pointere, at det ikke kun er klubben, der har noget at skulle have sagt. Det er i lige så høj grad op til spilleren selv.

Skulle det vise sig, at den 27-årige serber ikke har et ønske om at skifte til Juventus, kan Lazio ikke tvinge ham. Han har desuden kontrakt frem til juni 2024, men det forventes ikke, at han bliver i klubben kontrakten ud.