Jakob Poulsen glæder sig over, at han spiller i FC Midtjylland, der ”tør at stikke snuden frem”, som han siger. Dansk fodbold kan godt være lidt grå og uden de store armbevægelser. 

Det skader ikke at have ambitioner. Og det er kun fedt, hvis man som klub ikke er bleg for at sætte overliggeren højt og stå ved, at man er ambitiøs, som det er tilfældet i FC Midtjylland. Det fortæller klubbens 35-årige midtbanespiller Jakob Poulsen i et interview med Tipsbladet. For nogle gange bliver dansk fodbold lidt for pæn og kedelig. 

”Jeg er i en klub med store ambitioner, og det er vigtigt for mig. Der går hurtigt leverpostej i den i dansk fodbold, så jeg synes, det er fedt, at vi stikker snuden lidt frem,” siger han og nævner ved samme lejlighed, at selvom hans karriere måske så småt lakker mod enden, så er han ikke afvisende over for tanken om at blive ved noget tid endnu som spiller. 

”Selvfølgelig tænker jeg over det, men jeg er ikke nået frem til en konklusion endnu, fordi det i min verden er så langt ud i fremtiden. Derfor plejer det at gå sådan, at jeg et halvt år før kontraktudløb går op til Claus Steinlein og beder om en forlængelse, for så køber jeg mig lige et år mere til at overveje fremtiden. Nu må vi se, hvor længe den går, ” siger han til Tipsbladet. 

Jakob Poulsen har vundet to danske mesterskaber med FC Midtjylland. I 2015 og 2018. Han skiftede første gang til klubben fra AGF i 2010. Siden blev han solgt til Monaco i 2012 og vendte så tilbage til FC Midtjylland i 2014. Han har optrådt 35 gange på det danske landshold og scoret to mål. 

Lørdag mødes FC Midtjylland og FC Nordsjælland i Herning i det første opgør i superligaens slutspil for top-6.