James Milner fortæller, at Leo Messi var irriteret på ham i den første semifinale i Champions League, efter at han satte en hård tackling ind på Barcelona-spilleren.

I slutningen af første halvleg i det første opgør i semifinalerne i Champions League mellem Barcelona og Liverpool på Camp Nou, puffede James Milner Leo Messi i jorden med en skulder, så argentineren røg i jorden. Det var Messi ikke tilfreds med og signalerede til dommeren, at Liverpool-spilleren burde få en advarsel, som han dog ikke fik. 

I et interview med Daily Mail fortæller James Milner, at argentineren var vred på ham, da de gik i spillertunnelen i pausen. 

”Han var ikke glad. Han sagde en masse ting til mig på spansk. Han kaldte mig ’burro’. Det betyder æsel, men jeg mener også, at det bliver brugt i spansk fodbold som en generelt term for spillere, der går rundt og sparker til de andre. Jeg spurgte ham, om han var okay, men det ville han ikke acceptere. Jeg tror ikke, at han vidste, at jeg forstod hans spanske,” siger den 33-årige englænder. 

Da Milner var i Manchester City i 2015, og holdet spillede mod Barcelona, lavede Leo Messi på et tidspunkt en tunnel på ham. Messi mente, at Milners tackling var hævn fra dengang. 

”Han sagde, at jeg begik frisparket på ham som hævn. Derefter gik jeg ind i omklædningsrummet. Men jeg beundrer ham. Han har fortjent rettet til at sige, hvad han vil,” siger Milner til avisen og erkender blankt, at Leo Messi ikke er en nem modstander at spille over for.

”De ting, han lavede i kampen og de ting, han har lavet i hele sin karriere – det gør ham svær at spille mod. Hvis man prøver at stoppe ham, kan man ikke være bange for at komme til at se dum ud. Jeg har prøvet det. Han lavede en tunnel på mig, og det er blevet set en million gange. Det var ikke første eller sidste gang,” siger James Milner og understreger, at over for en spiller som Messi, er man nødt til at markere sig, så man bryder hans rytme. 

”Man vil ikke gøre ham fortræd, men det er et fysisk spil, og hvis han løber, prøver man at skubbe ham ud af kurs. Det er en del af det mentale spil.”