Janni Serra melder sig klar til at kæmpe for en fast plads på holdet i foråret.

Serra, der tidligere har spillet for klubber som Dortmund, Arminia Bielefeld og Holstein Kiel, er optimistisk omkring sine muligheder for at få flere minutter på banen og score mål.

Siden sin ankomst til AGF, har Serra oplevet en tilvænningsperiode til den hårde træningsstil under cheftræner Uwe Rösler. Denne tilpasning synes nu at være på plads. I efteråret deltog han i 18 kampe, men kun fem af disse var fra start, og han opnåede at score tre mål i løbet af de 592 minutter, han fik på banen.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Serra føler sig nu i langt bedre form end ved sin ankomst til klubben. Han har deltaget i hvert eneste træningspas og har haft nogle gode testkampe i Spanien, hvor han både fysisk og spillemæssigt følte sig godt tilpas. Denne forbedrede form og tilvænning til AGFs spillestil og medspillere har givet ham en opadgående kurve og en god position i kampen om spilletid.

En af de store udfordringer for Serra har været konkurrencen med holdets topscorer og anfører, Patrick Mortensen. Selvom det er en svær situation, er der åbenhed omkring dette i klubben, og muligheden for at spille med begge angribere på banen samtidig er blevet udforsket.

Dette skete blandt andet i kampe mod Randers, hvor de begge var på banen. Serra har også haft muligheder for at spille som den foretrukne enlige angriber, hvilket han har udnyttet med vigtige scoringer, som i pokalkvartfinalen mod Brøndby.

Serra er klar over, at det er op til træneren at træffe den endelige beslutning om opstillingen, men han er fast besluttet på at gøre det til en svær beslutning for Rösler. Han føler sig tættere på at udfordre Mortensen og er optimistisk omkring sine chancer.

For Serra er det vigtigste, at holdet har succes, og han er klar til at bidrage til dette, hvad enten det er sammen med Mortensen eller som eneste angriber.

Med en fireårig kontrakt i bagagen og en stigende formkurve ser Serra frem mod de kommende uger og måneder med et bredt smil og stor optimisme. Han og hans holdkammerater ser frem til deres næste kamp mod F.C. København og den efterfølgende træningslejr i Spanien, hvor de vil fortsætte deres forberedelser til forårets kampe.