Få spillere har haft så meget indflydelse på en enkelt kamp, som da Jelle Duin var med til at forandre kampbilledet mod Brøndby i sidste sæsons mest vanvittige kamp. Med to mål og et fremtvunget straffespark, havde angriberen en kæmpe aktie i den bronzemedalje, der efter kampen blev hængt om halsen på spillerne.

Det betød også, at de fleste fans med øjeblikkelig virkning kastede deres kærlighed på den hollandske angriber, og de fleste forventede, at lejeaftalen ville blive byttet ud med en permanent aftale.

Men som det ofte sker i fodboldens verden, ændrede tingene sig i sidste øjeblik. På trods af positive meldinger fra AGF og forhandlinger, der tilsyneladende gik fremad, så endte transfervinduet ikke med en aftale mellem klub og bronze-Jelle.

I stedet skrev AGF under med den tyske angriber Janni Serra, mens Jelle Duin tog en tur til Israels fodbold.

Århus Stiftstidende har dog snakket Jelle Duin om forløbet med forhandlingerne med AGF, og her understreger Duin, at han havde et stort ønske om at blive i dansk fodbold:

“Jeg kiggede ikke på andre klubber, fordi jeg ønskede at blive,” udtaler Duin til den lokale avis.

Der er ikke tidligere kommet nogle forklaringer på, hvorfor AGF i sidste time i transfervinduet valgte Janni Serra over Jelle Duin. Fakta er dog nu, at bronze-helten fra sidste sæson nu spiller i israelsk fodbold og alle AGF-fans må nøjes med de fantastiske minder, som den hollandske angriber efterlod dem med.