Tottenham floppede fælt, da man tabte 0-3 til Dinamo Zagreb og dermed røg ud af Europa League, men det var ikke noget, man kunne konkludere ud fra Joe Harts sociale medier.

LÆS OGSÅ: United kunne have købt Haaland for 26 mio. kr.: Derfor skete det ikke

Han har på Instagram, umiddelbart efter kampen, delt en story på mediet, der viser et billede fra kampen, der endte 0-3, hvortil han skriver “Job done”, hvilket bliver efterfulgt af et flueben.

Det var naturligvis noget, der fik fangede mange på hælene, men dagen derpå er han kommet med en forklarende undskyldning for sit opslag på Instagram.

“Jeg føler, jeg er nødt til at komme med en undskyldning på vegne af mit sociale medier-team. Jeg er lige blevet gjort opmærksom på, at nogen troede, vi havde vundet 3-0 i går. Hvor sløset det end lyder, er det sandheden.”

“Der stod ‘Job done’, og det er uacceptabelt. Jeg er sikker på, at det har irriteret en masse mennesker, og jeg er ked af, at det blev sådan, men det kommer selvfølgelig ikke fra mig.”

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman roser Messi

“Jeg har intet andet end kærlighed til klubben og støtte til holdet, og jeg er præcis lige så langt nede som resten af drengene. Undskyld. Desværre skete det, men I skal vide, at det kom ikke fra nogen spillere, men en skribent,” siger Joe Hart i en video på sin Instagram.