Jose Mourinho har efter afskeden med Roma endnu ikke fundet sin næste arbejdsgiver.

Der har floreret rygter om, at Mourinho skulle fortsætte sin trænergerning i Saudi Arabien, men der har endnu ikke været nogle konkrete skriverier om, hvilken klub, der står klar til at byde ‘The Special One’ velkommen.

På trods af, at Mourinho har trænet adskillige verdensstjerner på de bedste adresser i Europa, så har han aldrig været cheftræner for Lionel Messi.

I et interview med det engelske medie DailyStar, løfter han sløret for, at han gerne ville have haft muligheden for at arbejde sammen med den legendariske fodboldspiller.

“Jeg fik aldrig trænet Lionel Messi, men ingen kan træne Messi. Det er absurd at tro, at man kunne træne ham, for han er født med alt og ved allerede alt. Måske lærer han dig nogle ting i stedet. Det eneste, du kan sige, er, at du havde æren af at have ham på dit hold”, fortalte Mourinho til DailyStar.

Med den kommentar in mente kunne det være oplagt at spekulere i et fremtidigt job i MLS. Måske ville David Beckham have held med at lokke verdensstjernetræneren til Inter Miami. På den måde kunne Mourinho få sit ønske opfyldt og træne sammen med Messi inden verdensstjernen lægger støvlerne på hylden.