I en kamp, der vil blive husket for de spektakulære præstationer af tidligere Barcelona-stjerner, gav Inter Miami en fodboldlektion til Orlando City.

Kampen endte med cifrene 5-0.

Den imponerende sejr blev sikret takket være gode indsatser fra Lionel Messi og Luis Suarez, som begge fandt vej til netmaskerne to gange.

Kampen, der fandt sted natten til søndag dansk tid på Inter Miamis hjemmebane, blev et sandt målshow, hvor Messi og Suarez stjal overskrifterne.

Suarez, der for nylig skiftede til Inter Miami fra brasilianske Gremio, viste sit værd ved at score de to første mål for sit nye hold. Hans første mål kom allerede efter fire minutters spil, og kort tid efter fordoblede han sin måltotal med en flot afslutning efter samspil med holdkammeraten Julian Gressel.

Suarez var ikke kun målscorer, men også oplægger, da han med en præcis aflevering satte Robert Taylor op til kampens tredje mål. Efter pausen fortsatte Messi og co. med at dominere, og Messi selv kom på tavlen med to mål, hvoraf det ene var et sjældent hovedstødsmål efter et indlæg fra Suarez.

Inter Miami, der også havde Jordi Alba og Sergio Busquets i startopstillingen, har nu sikret sig syv point i de første tre kampe af sæsonen.

Messi udtrykte efter kampen tilfredshed med holdets præstation og understregede vigtigheden af sejren for holdets videre færd i turneringen. “Vi gør det godt, vi nyder det, og vi vokser,” sagde Messi, hvilket vidner om den positive stemning og ambitioner i klubben.