Ifølge en argentinsk journalist, er nuværende Manchester United-spiler Marcos Rojo meget tæt på at kunne kalde sig selv for Boca Juniors-spiller. Meget tyder derfor på, at Rojo, der i forvejen befinder sig i det argentinske, inden længe vil kunne kalde sig Boca Juniors-spiller på permanent basis. Det skriver journalisten på Twitter.

LÆS OGSÅ: Liverpool og Manchester United holder øje med Bayern München-talent

Det er også en klar indikation af, at Marcos Rojo kan komme på plads i Buenos Aires-klubben. Skulle det ske, så bliver han klubbens hidtil første transfer i dette vindue. Efter sigende skulle Boca Juniors håbe på, at de kan sikre sig Rojo, før der begynder at komme bud fra Europa.

Dog skulle der angiveligt ikke være en synderligt stor chance for, at der vil begynde at komme bud fra Europa. Derfor er det slet ikke sikkert, at det er noget, som Boca Juniors skal være bekymret for.

Rojo, der brugte sit forår i 2020 på lån hos argentinske Estudiantes, har givet udtryk for, at han har et ønske om at blive i Argentina . Her han desuden også befundet sig det meste af efteråret, til trods for, at han fortsat har status som Manchester United-spiller.

LÆS OGSÅ: Manchester United har afvist flere bud på midtbanestjerne

At Marcos Rojo ønsker at blive i Argentina, er selvfølgelig kun en fordel for Boca Juniors. Det betyder nemlig, at der er en god chance for, at han ville afvise en eventuel interesse fra en europæisk klub.