Eintracht Frankfurts serbiske angrebstalent Luka Jovic er eftertragtet blandt en række storklubber. Nu lufter han selv sin interesse for at spille i Premier League eller Serie A. 

Luka Jovic er på det seneste blevet rygtet til Real Madrid, men ifølge forlydenheder i spanske medier, så skulle den spanske kongeklub have afvist at gå ind i en potentiel budkrig om angriberen. Og Jovic er på ønskelisten i flere europæiske storklubber efter en fantastisk sæson i Eintracht Frankfurt, hvor den 21-årige serber har scoret 27 mål i alle turneringer. 

Som Goal skriver, så var Real Madrid på vej til at byde omkring 400 millioner kroner for angriberen, der er på et to-årigt låneophold fra Benfica, men nu skulle prisen på den ombejlede spiller være steget. Til Welt am Sonntag fortæller Luka Jovic selv, at hans spillestil formentlig vil passe bedst til enten Premier League eller Serie A – underforstået i mindre grad til den spanske La Liga. 

”Ud fra min erfaring med at spille Europa League, så vil jeg sige, at nogle europæiske ligaer vil passe bedre til min måde at spille fodbold på end andre. Hvad angår fysik, så er Bundesligaen meget krævende, men i kampene mod Chelsea og Inter, så jeg havde personligt oplevelsen af at kunne finde mig godt tilpas i Premier League eller Serie A. Måden, holdene spiller på, passer bedre til mig,” siger han. 

”Jeg ser frem til at se mit niveau i forhold til de bedste spillere i verden. En ting er sikkert: Jeg vil have succes i min karriere,” understreger den dygtige serber. 

Luka Jovic scorede to gange i semifinalerne i Europa League mod Chelsea, hvor Eintracht Frankfurt røg ud efter straffesparkskonkurrence. 

Jovic er – udover Real Madrid – blevet rygter til storklubber som Manchester City, Bayern München og Barcelona.