Liverpools manager glæder sig til at mødet mod FC Midtjylland i Champions League. Det var sidstnævnte, der fik sig én over snuden, da de åbnede gruppespillet mod Atalanta.

Det har dog ikke betydet noget for Jürgen Klopp. Han har nemlig stadig stor respekt for Midtjylland. Han insisterer i hvert fald på, at hans mandskab ikke skal tage let på opgaven, når de tørner sammen.

“FC Midtjylland er ikke med her, fordi holdet kommer fra en dejlig by. De er med, fordi det er et godt hold og har fortjent retten ti lat være med i Champions League,” siger han ifølge B.T. under pressemødet.

Videnskabeligt anskuet fodbold

Jürgen Klopp udtaler yderligere, at han har lagt mærke til FC Midtjyllands måde at anskue fodbold på. Han mener, at det er meget interessant.

“Jeg kender lidt til klubbens historie, og hvordan de gør det. De bruger meget videnskab. Det er et meget interessant projekt, må jeg sige. Jeg har set nogle kampe og nogle sammenklip, for at være opdateret,” udtaler han ifølge Tipsbladet.

Han tilføjer hertil:

“De er gode, og kampen mod Atalanta var ikke en 0-4 kamp. Det så ikke sådan ud. Det var ret lige, boldbesiddelsen var lige, men der var forskellige ideer på banen. Det er en udfordring for os, og vi skal være klar.”

Modsat FC Midtjylland fik Liverpool en god start på Champions League, da de hev en sejr hjem mod Ajax.