Juventus gør sig tanker om at sælge Dusan Vlahovic til sommer, men det bliver ikke billigt, hvis den italienske klub skal give slip på ham.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Juventus har bragt sig selv i en dum situation, da de er blevet anklaget for regnskabsfusk, hvilket kan ende med at få store konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona i dialog med Joao Felix

Faktisk kan det ende med at få så store konsekvenser, at den italienske klub kan føle sig tvunget til at skille sig af med Dusan Vlahovic til sommer.

Til trods for, at de kan ende med at få brug for pengene, vil de dog ikke sælge ham for enhver pris. Ifølge Calciomercato har Torino-klubben et krav om at få mellem 80 og 90 mio. euro for ham, hvilket svarer til mellem 595 og 669 mio. kr.

Skulle det vise sig, at de beslutter sig for at sælge den serbiske stjerne til sommer, har Juventus-træner Massimiliano Allegri allerede udset sig en passende afløser.

Ifølge Calciomercato har Allegri nemlig udset Atalantas Ademola Lookman, da han har vist sig fra sin bedste side i Serie A i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Så længe er Ousmane Dembélé ude

Tidligere har det været fremme, at Arsenal skulle have et godt øje til ham, og derfor skulle være åbne for at hente ham til London, når denne sæson er ovre.