Den tidligere vinder af Den Gyldne Bold, Kaka, giver sit bud på, hvilke spillere der er de bedste på deres respektive positioner i topfodbold lige nu.  

Det er et par år siden, at Kaka stoppede sin karriere i topfodbold, som han sluttede i Orlando City i 2017. Men den tidligere vinder af Champions League og Den Gyldne Bold følger stadig med i fodbold og giver sit bud på, hvem der er de bedste i verden lige nu på deres respektive positioner. Det fortalte den 37-årige brasilianer til Sky Sports for nylig. Og Kaka nævner flere af sine brasilianske landsmænd i den sammenhæng. 

”Allison(Liverpool, red) er den bedste målmand i verden lige nu. Fabinho er en af de bedste midtbanespillere og for mig er Firmino og Suarez de bedste angribere lige nu,” siger han. 

”Firmino er ikke bare en angriber, som bliver i feltet hele tiden, han går ned i banen, modtager bolden og skaber spillet. For mig er det virkelig godt at se brasilianere have så meget succes i Premier League i øjeblikket.”

At Kaka har et godt øje til flere Liverpool-spillere afspejler sig også i hans syn på, hvilket hold han nyder mest at se spille i Europa lige for tiden. Det er selvfølgelig Firmino og Co. i Liverpool. 

”Det er fedt at se et hold have en sæson som denne. I en liga som Premier League, er det meget svært at præstere sådan en sæson. De er virkelig godt kørende, de har en virkelig dygtig træner og virkelig dygtige spillere. Jürgen Klopp er en pioner, han er ikke bange for at prøve nyt,” pointerer Kaka i interviewet med det engelske sportsmedie. 

Liverpool har 22 point ned til Manchester City efter 25 runder i den bedste engelske række. I Champions League møder klubben Atletico Madrid i ottendedelsfinalen.