Pierre Kanstrup skiftede fra AGF til tyrkiske BB Erzurumspor i januar. Han ”lagde to og to sammen,” da han ikke hørte fra AGF, selvom det undrede ham, fortæller han.

Der var seks måneder tilbage af Pierre Kanstrups kontrakt med AGF, da han i vinter endnu ikke havde hørt fra klubben. Det undrede ham, fortæller han i et interview med Spillerforeningen, som Tipsbladet har gengivet bider fra.. Og så måtte han i samarbejde med sin agent selv tage affære og finde en ny klub. 

”Jeg ringede til min agent og spurgte, om han havde hørt fra AGF. Det havde han heller ikke. Og så kunne jeg godt lægge to og to sammen. Jo, et eller andet sted undrede jeg mig vel. Jeg var anfører og mente også, at jeg stadig havde en masse at tilbyde AGF. Men når en klub sætter en spiller i den situation, er det enten fordi, at klubben er usikker på, om spilleren skal have en ny kontrakt, eller fordi klubben gerne vil gå andre veje. Og da der slet ikke havde været en eller anden dialog, tolkede jeg det sådan, at det nok ville blive mit sidste halve år i AGF,” siger 30-årige Pierre Kanstrup, der i dag spiller i tyrkiske BB Erzurumspor. 

Forsvarspilleren har tidligere fortalt i et interview med Tipsbladet, at han var skuffet over, at han ikke præsterede bedre i den halvanden sæson, han spillede for aarhusianerne.

”Jeg spillede gode kampe og dårlige kampe, men alt i alt føler jeg ikke, at jeg fik vist det, jeg gerne ville. Jeg ville ønske, jeg kunne have været med til at rykke klubben yderligere. Jeg synes bestemt, vi rykkede os væk fra ryet om tossede AGF, men vi tabte for mange kampe og fik ikke etableret os i den gode halvdel af tabellen.Det er jeg rigtig ked af. Jeg ville ønske, jeg kunne kigge tilbage og sige, at jeg var med til at sætte foden ned og efterlade AGF, hvor klubben hører til, men det formåede jeg ikke.”

Pierre Kanstrup fortæller, at der gik to dage fra den første kontakt med den tyrkiske klub, til kontrakten var underskrevet.