Kasakhstan havde ikke store problemer med at besejre San Marino.

Kampen endte med 3-1, hvilket ligger pres på Danmark inden aftenens kamp mod Slovenien.

Sejren betyder, at Kasakhstan nu kun er ét point bag Danmark, der dog stadig har en kamp i hånden.

Kampen var en vigtig en af slagsen for Danmark, da en sejr eller uafgjort for San Marino ville have sendt Danmark direkte til EM. Men San Marino kunne ikke stille meget op mod det kasakhiske hold. Efter 19 minutters spil bragte Islam Chesnokov Kasakhstan foran med et mål, der kom efter en halvhjertet clearing fra San Marino.

Kasakhstan fortsatte med at dominere spillet, og deres overlegenhed blev yderligere cementeret i det 51. minut, da Chesnokov igen fandt nettet. Denne gang modtog han en lang aflevering, tog bolden ned med brystet og hamrede den i mål med et tørt hug. San Marino overraskede dog ved at reducere til 1-2 i det 60. minut, takket være et mål af den 22-årige Simone Frandiosi, hans første i landskampssammenhæng.

Kampens afgørende øjeblik kom i det 91. minut, hvor Kasakhstan blev tildelt et straffespark efter en VAR-gennemgang. Astana-angriberen Abat Aymbetov omsatte chancen til mål, selvom San Marino-keeperen Elia Benedettini fik handsker på bolden. Dette mål fastsatte slutresultatet til 3-1 til Kasakhstan.