Det glæder såvel Mathias Zanka som Kasper Hjulmand, at Zanka nu står til at få fast spilletid i FCK, men Hjulmand mener fortsat, at Mathias Zanka Jørgensen har niveauet til at spille internationalt.

Der blev smidt en større transfer-bombe over København mandag aften, hvor man kunne præsentere lejeaftalen af Mathias Zanka i FCK. Han bliver nu en del af truppen frem til sommeren 2021.

Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, forstår godt, at Zanka valgte at vende hjem til FCK, og det glæde dem begge, at han nu kan få kontinuerlig spilletid frem mod EM.

“Jeg er interesseret i, at flest mulige af spillerne spiller på højest mulige niveau, så jeg forstår udemærket valget. Vi ved, hvad han kommer hjem til, og vi ved, hvor meget styring Mathias har med et forsvar”.

Skal holde sig på tæerne

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at FC København har haft nogle problemer, herunder grundet en vaklende defensiv. Det håber man nu, at Zankas stabilitet og ro kan hjælpe med at få styr på.

Kasper Hjulmand siger også, at det blandt andet er på grund af ovenstående, at han mener, at Zanka fortsat har niveauet til at kunne spille internationalt. Han slutter dog af med at sige, at han ikke har problemer med, at der er landsholdsspillere, der spiller i Superligaen.

Mathias Zanka Jørgensen står noteret for 30 landskampe for Danmark.