Da Kasper Schmeichel blev hentet til RSC Anderlecht efter sommerens transfervindue, var forventningerne høje.

Mere end tre måneder inde i det belgiske eventyr, står det dog klart, at den danske landsholdsmålmand stadig ikke har levet op til de tårnhøje forventninger.

Anderlecht ligger på en andenplads i den belgiske liga, men Schmeichel undgår ikke kritik i de belgiske medier. Efter søndagens 2-2 kamp mod Standard Liege er medierne nok engang ude med riven.

Kritikken går på, at Schmeichel ikke har formået at redde point til sit hold.

Det belgiske medie Voetbalnieuws påpeger, at han endnu ikke har vundet en kamp for Anderlecht i denne sæson. Het Nieuwsblad gav ham en middelmådig karakter på fem ud af ti for hans præstation i kampen mod Liege, hvor de bemærkede, at han kunne have forhindret de to mål fra Standard.

La Derniere Heure er dog uenig og mener, at Schmeichel var chanceløs på begge scoringer, men påpeger, at man stadig venter på det øjeblik, hvor han vinder sine første point for Anderlecht.

Schmeichel har været målmand i ti kampe for Anderlecht, hvori det er blevet til et enkelt clean sheet og 12 indkasserede mål.

I en nylig samtale med DR Sporten afviste Schmeichel kritikken omkring hans vægt, som også har været et diskussionsemne. Han kunne ikke genkende den kritik, der har været rettet mod ham i denne henseende.