Den danske landsholdsmålmand er blandt de nominerede til at løbe afsted med prisen som årets mandlige keeper ifølge FIFA.

Den 35-årige Kasper Schmeichel kan allerede nu bryste sig af at have vundet flere flotte titler og priser i løbet af sin karriere.

LÆS OGSÅ: Han skal afløse Solskjær: Så meget vil det koste United

Blandt andet er han blevet kåret til årets spiller i Danmark intet mindre end fire gange. Hertil er han også blevet kåret som årets spiller i Leicester to gange, og var en del af Leicester-truppen, der blev engelske mestre.

Nu har den danske landsholdsmålmand dog muligheden for at tilføje endnu en prestigefyldt pris til sit CV.

FIFA har nemlig offentliggjort de nominerede til alle deres ‘The Best’-priser for 2021, og her finder man Schmeichel blandt de fem nominerede til at løbe med prisen som årets bedste mandlige keeper.

Her er den danske keeper kommet i fint selskab, da han er nomineret sammen med en række af de bedste målmand i verden – som navnet på prisen naturligvis også antyder.

Foruden Schmeichel, er også Alisson Becker fra Liverpool, Gianluigi Donnarumma fra Paris Saint-Germain, Eduard Mendy fra Chelsea og Manuel Neuer fra Bayern München nomineret.

Sidste års var det tyske Manuel Neuer, der endte med at blive kåret som årets bedste målmand.

Vinderen blandt de fem nominerede findes af en international jury, der er bestående af både landstrænere, landsholdskaptajner og journalister.

I denne sæson har Kasper Schmeichel været mellem stolperne for Leicester i 17 opgør, hvori han har lukket 28 mål ind.

LÆS OGSÅ: Nicolai Poulsen langer ud efter Jonas Wind

Det er lykkedes ham at holde rent bur i to kampe i denne sæson. En gang i en Premier League-kamp mod Wolves, og en gang i Community Shield-opgøret mod Manchester City.