Nu er overraskende nyt om den danske landsholdsmålmand.

Den danske landsholdsmålmand ligner en færdig mand i den franske klub.

Der er løbet meget vand i åen siden Kasper Schmeichel byttede det engelske ud med det franske.

For efter en haltende start, så har den danske landsholdsstjerne for alvor fundet sit fodfæste i Nice.

Men nu ser det alligevel ud til, at den danske landsholdsprofil inden længe skal lede efter en ny arbejdsgiver.

Og mens spekulationerne om Kasper Schmeichels næste skridt i fodboldverdenen fortsætter med at svirre, har Nottingham Forest tilsyneladende truffet en beslutning.

Ifølge NottinghamshireLive er den danske målmand ikke på vej til den engelske klub denne sommer.

Schmeichel, som for nylig er blevet rygtet væk fra OGC Nice, hvor han angiveligt ikke længere vil være førstevalg, har været i centrum for mange overgangsrygter. Flere klubber, herunder FC København og Brøndby IF, har været nævnt som potentielle destinationer for den erfarne keeper.

Men Nottingham Forest, som tidligere blev nævnt som en mulig ny klub for Schmeichel, har nu distanceret sig fra disse rygter. Mediet lægger ikke skjul på, at et køb af en ny målmand ikke er på tavlen i Premier League-klubben:

“Vi hører, at et køb af målmanden ikke er på dagsordenen hos Nottingham Forest”.

Dette kommer samtidig med, at Nottingham Forest er tæt på at sikre sig Arsenal-målmanden Matt Turner og også har været kædet sammen med Manchester Uniteds Dean Henderson.

Derfor er det i skrivende stund endnu uvist, hvor den danske landsholdsmålmand fremover skal vogte buret – men det er bestemt ikke udelukket, at Kasper Schmeichel vender retur til dansk fodbold.