Det er ikke gået ubemærket hen, at Liverpool har måttet undvære deres midtstoppere, Virgil van Dijk og Gomez. Det har nemlig endt med at få stor betydning for klubbens niveau i denne sæson, men det er dog ikke hele forklaringen.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

I stedet mener Roy Keane, at Liverpool-manager Jürgen Klopp mangler bredde i truppen. Han mener nemlig ikke, at det er alle backup-spillere, som er gode nok til at spille for Liverpool.

“Man kan snakke nok så meget om de to manglende forsvarere, men Liverpools backup-spillere har heller ikke været gode nok. Jeg snakker om spillere som Milner, Shaqiri, Origi og Kelleher, selvom sidstnævnte er mere forståelig, da han er en ung spiller på vej frem,” siger Keane til Sky Sports.

“Men de her spillere ville ikke komme i nærheden af holdet for Manchester City, Manchester United, ikke engang på Leicesters holdkort. Så snak om skader til midterforsvaret, ja, men andre dele af holdet har heller ikke leveret.”

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopps mor er afgået ved døden: Han kan ikke rejse hjem

Liverpool er nu ti point efter Manchester City og Pep Guardiola, og det var netop Guardiolas tropper, Liverpool senest tabte til på Anfield, og de har nu ti point op til The Cityzens, som endda har en kamp i hånden.