Det er ikke muligt at komme udenom det faktum, at Raheem Sterling bare er knaldgod, hvilket hans 14 mål og 12 assists i den netop afsluttede sæson for Manchester City da også vidner om.

Det ville heller ikke være forkert at tage Marcus Rashford med over samme kam, da han formåede at finde netmaskerne hele 21 gange for Manchester United.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er meget imponerende, men det er såmænd heller ikke nogen hemmelighed, at såvel Sterling som Rashford ikke sluttede sæsonen af i finurlig form, hvilket, hvis man spørger Roy Keane, kan spille i deres fordel.

Han er i hvert fald overbevist om, at netop disse to spillere kommer til at ramme Europa Mesterskaberne som lyn og torden.

“Nogle gange kigger man på spillere, som har haft en stille periode; Stille, fordi de har sat så høje standarder for dem selv. Det gælder eksempelvis Sterling og Rashford,” siger Keane til Sky Sports.

“Men jeg tror faktisk, det er en god ting. De kommer ind til turneringen, og jeg tror, de to gutter er klar til at eksplodere. Der er heller ikke nogen tvivl om, at Southgate kan lide dem begge.”