Simon Kjær formåede at cementere sig som den helt store helt for AC Milan, da de torsdag aften tørnede sammen med Manchester United i Europa League på Old Trafford. Det var nemlig ham, der sikrede, at de ikke tabte, men derimod kunne rejse hjem til Italien med 1-1 som resultat.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen får ros af Inter-stjerne

Til trods for dette, brugte han dog ikke tiden på at rose sig selv, da han udtalte sig efter kampen. Derimod havde den danske forsvarsspiller fokus på at rose holdet for dets attitude og tålmodighed efter det gunstige resultat.

“Vi spillede en fantastisk kamp. Vi vidste, at United har kvalitet, men vi spillede med den rette personlighed og nødvendige tålmodighed for at vente på vores chancer,” lød det fra Simon Kjær, da han udtalte sig til UEFA.com efter opgøret.

Herefter kom han ind på, at Old Trafford er et fantastisk stadion med en stor historie. I samme ombæring sagde han også, at de ved, at det bliver en svær kampe i næste uge, som de dog går ind til med selvtillid.

LÆS OGSÅ: PSG bekræfter: Vi arbejder på forlængelse

“Det her er et fantastisk stadion med en stor historie, men vi spillede som Milan med den rette attitude. Vi ved, at det bliver endnu en svær kamp i næste uge, men vi har selvtillid efter aftenens præstation,” sagde han også til UEFA.com.