Liverpool formåede at besejre West Ham med 3-1 i søndages Premier League-opgør. Der skal dog ikke lægges skjul på, at der var slinger i valsen for de forsvarende mestre fra Liverpool.

LÆS OGSÅ: Pogba værdsætter scoring efter misset chance mod Liverpool

Der var nemlig flere, der holdt vejret, da man efter tolv minutter inde i anden halvleg kunne se, at Jürgen Klopp var nødsaget til at skifte James Milner ud. Det gjorde han, da han frygtede Milners tilstand, hvorfor han ikke tog nogen chancer.

Det fortæller han nu til Goal.

“Ved pausen ændrede vi formationen en smule, og Milly (Milner, red.) skulle være lidt dybere i en dobbelt-sekser med Gini, og Thiago lidt højere,” siger Jürgen Klopp ifølge Goal.com, hvorefter han tilføjer.

“Millys lår var stivnet lidt op, så vi fortalte ham, at han skulle være mere kontrollerende frem for at løbe for meget. Men det var klart, at vi skulle tage ham ud. Vi ventede bare på, at Curtis (Jones, red.) var blevet ordentlig varm. Så da jeg så den sidste lange sprint, som Milly tog, troede jeg, at det var for sent. Jeg var virkelig bekymret.”

Det var efter 57 minutter, at den ikke længere gik for James Milner. Han lagde dog ikke skjul på sin utilfredshed, da han gik forbi Klopp.

“-Han sagde ‘Du fortæller mig, at jeg skal spille dybt og løbe mindre, og så tager du mig ud!?’, men han kom da tilbage (efter Salahs scoring, red) og sagde ‘Ja, godt set. Alt er fint’,” fortæller Jürgen Klopp.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp stikker til Manchester Uniteds taktik: “Vi spillede fodbold”

James Milner har spillet 235 kampe for Liverpool, siden han kom til i 2015.