Søndag byder på storkamp i Premier League. Her gæster Manchester United nemlig Liverpool på Anfield. Det er en spændende kamp i sig selv, men da førstepladsen er på højkant, bliver den blot endnu mere spændende.

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for topbraget: Det ville være et chok at slå Liverpool

Jürgen Klopp mødte fredag pressen, hvor han udtalte sig forud for opgøret mellem de to storklubber. Her gjorde den 53-årige træner det klart, at han mener, at United fortjener det pointtal, som de i øjeblikket står noteret for i Premier League.

“De (United, red.) fortjener de point, de har. Der er stadig lang vej endnu. Manchester City er heller ikke langt fra toppen,” lød det fra Klopp, da han talte med pressen.

Ikke nok med det, så fandt han også tid til at give Marcus Rashford nogle rosende ord med på vejen. Her lagde han særligt vægt på hans flotte arbejde udenfor banen.

“Jeg har sagt det tidligere: Expectionelt. Han fortjener hæderen. Det er dog en smule skam, at han er nødt til at gøre det arbejde. Han har gjort det, fordi han har været i samme situation, da han var barn,” sagde han, og rundede af med:

“Det er godt at se, at han aldrig glemmer sin rødder. Exceptionelt.”

LÆS OGSÅ: Carragher frygter United: Derfor er jeg nervøs

Liverpool og Manchester United tørner sammen på Anfield kl. 17.30 søndag.