Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at det er umuligt at spille en fejlfri kamp – særligt på Nou Camp mod Barcelona, som det gælder i aftenens anden semifinale i Champions League.

Det er de færreste udebanehold forundt at spille mod Barcelona på Nou Camp uden at lide og uden at begå fejl. Den catalanske klubs altdominerende stjerne i offensiven, argentinske Leo Messi, sagde inden sæsonen gik i gang, at Barcelona vil gøre alt, hvad der står i holdets magt for at vinde Champions League i år, da klubben fejlede i turneringen i fjor. 

På et pressemøde forud for aftenens semifinale mellem Barcelona og Liverpool, hæftede manager Jürgen Klopp sig ved Messis kommentar. 

”Det lød som en trussel, da han sagde, at de vil vinde pokalen tilbage. Men nu er vi her, og vi vil også nå i finalen. Vi kommer ikke til at spille en perfekt kamp. Vi kommer til at begå fejl, vi kommer til at lide, 100 procent. Vi kan ikke være helt frie til at spille vores spil,” pointerede Liverpools tyske træner. 

Klopp giver ikke alverden for snakken om, at Barcelona ikke er lige så god som for et par år siden. 

”Mange har sagt, at vi er blevet bedre i løbet de sidste par år, mens Barcelona ikke er de samme uden Xavi og Iniesta, men vi har været med helt fremme i turneringen i to år, mens Barcelona har været her i 20 år.”

Liverpool er på forhånd tilfredse med et uafgjort resultat i aftenens kamp, siger Klopp. Selvom holdet vil gå efter sejren. 

”Mange hold er kommet til Barcelona med en plan, og til sidst har de fået tæv. Men der har også været hold, som har skabt problemer for dem. Det så vi med Real Sociedad, ligesom Levante også gjorde det godt imod dem for et par dage siden.”

Barcelona – Liverpool bliver sendt i aften på 3+.