Zlatan gjorde sig upopulær hos Ed Woodward forud for sit skifte til Manchester United. Nu afslører han hvorfor.

Zlatan Ibrahimovic har altid været kendt for at være helt sin egen. Han er også kendt for at gøre ganske kontroversielle ting, og det gjorde han også forud for sit Manchester United-skifte.

LÆS OGSÅ: Kan gøre Memphis Depay selskab: Barca vil hente endnu en Lyon-spiller

Uden at have en aftale med ledelsen i Manchester United, besluttede den svenske stjerne at annonce sit skifte til De Røde Djævle på Instagram.

Det faldt bestemt ikke i god jord hos Ed Woodward. Han var nemlig i færd med at planlægge en ‘Hollywood-agtig’ afsløring af Zlatan. Den plan fik han dog ikke lov til at gennemføre.

“Faktum er, at jeg gik på Instagram og skrev: ‘Min næste klub bliver Manchester United’. Jeg var så træt af forhandlingerne,” fortæller Zlatan til Sport Bladet.

“Helvede brød løs. Mino (Raiola, red.) ville slå mig ihjel. Det var kun min skyld. Mino Raiola havde intet med det at gøre. Jeg mistede tålmodigheden. Det er alt.”

United-boss Ed Woodward blev bestemt ikke glad, da han opdagede Instagram-opslaget. Og derfor besluttede han sig for at fortælle Zlatan, at han havde ødelagt hans plan. En plan, der havde en pris på 43 millioner kroner.

“Du har ødelagt en kampagneplan til fem millioner pund,” sagde Ed Woodward til Zlatan ifølge den svenske stjerne selv.

“De havde planlagt en kampagne og præsentation med specielle effekter som i Hollywood. Og jeg ødelagde alt med en opdatering på sociale medier,” siger han til Sport Bladet.

I sin tid i Manchester United blev det til 53 kampe for Zlatan. I de 53 kampe nåede han at bidrage med 29 mål og 19 oplæg.

LÆS OGSÅ: Medie: AC Milan vil hente afløser for skadet Simon Kjær i Barcelona

I 2018 vinkede han farvel til Manchester United til fordel for et skifte til LA Galaxy. Her spillede han i to år, inden han igen vendte hjem til Europa og AC Milan, hvor han også tidligere har spillet.