Memphis Depay kan få selskab af en tidligere holdkammerat. FC Barcelona har nemlig rettet blikket mod den unge Rayan Cherki.

FC Barcelona har angiveligt den 18-årige Rayan Cherk på radaren. Ifølge El Nacional overvejer den catalanske klub at hente det unge talent i et fremtidigt transfervindue.

LÆS OGSÅ: Medie: AC Milan vil hente afløser for skadet Simon Kjær i Barcelona

Den franske U21-landsholdsspiller har en estimeret markedsværdi på 20 millioner euro af Lyon. Barcelona er dog ikke ene om at vise interesse for talentet. Derimod er han på radaren i flere andre europæiske storklubber.

Rayan Cherki har tilbragt det meste af sin karriere i Lyon, som han skiftede til fra Saint-Priest i 2010 i en meget ung alder.

I det seneste årti har den 18-årige gjort betydelige fremskridt, og har arbejdet sig op gennem rækkerne. Han fik sin debut for førsteholdet på Groupama Stadium tidligt i 2019/20-sæsonen.

Siden da har han haft 56 optrædener for den franske klub. I disse kampe har han bidraget med ni mål og otte oplæg.

Det franske wonderkid er derfor ikke gået ubemærket hen. Som angivet tidligere er han på radaren i flere af de største klubber i Europa. En af de klubber, der holder et nøje øje med ham, er Barcelona.

Interessen fra Barcelona er angiveligt blevet skruet op, da det tyder på, at Ousmane Dembélé ikke forlænger sit ophold. Hans nuværende kontrakt udløber nemlig til sommer, og han har endnu ikke underskrevet en forlængelse.

Det forventes, at han vil lade sin kontrakt i Barcelona udløbe, hvorefter han vil skifte på en fri transfer. Angiveligt har franskmanden fået tilbud fra flere klubber, herunder Tottenham, Manchester United, Newcastle og Juventus.

Dembélés usikre fremtid tvinger Barcelona til at overveje alternativer, og her er Cherki kommet ind i billedet. Prisen på 20 millioner euro skulle angiveligt være spiselig for den catalanske klub, der fortsat er i finansielle vanskeligheder.

LÆS OGSÅ: Barca-fans peger på spiller: Han er skyld i Betis-nederlag

Foruden Barcelona er der også interesse fra både Juventus, Borussia Dortmund og AS Monaco. Hans relativt lave pris forventes at tiltrække yderligere bejlere, hvorfor det kan blive vanskeligt for Barcelona at vinde transferkampen.