Kasper Schmeichel har siden de danske landskampe mod Slovenien og Nordirland været udsat for en del kritik.

I begge kampe har eksperter udtalt, at den danske landsholdsmålmand begik fejl, der kostede mål.

Ifølge Kasper Schmeichels klubtræner er det netop kritik som den, Schmeichel har været udsat for de sidste 14 dage, der er med til at motivere ham.

Kritikken synes at have tændt en ny ild i Schmeichel, fortæller hans cheftræner i Anderlecht, Brian Riemer.

Riemer har forsvaret sin danske keeper ved at påpege, at Schmeichel er en afgørende del af landsholdet og har spillet en central rolle i Danmarks kvalifikation til flere store turneringer. “Jeg synes, at folk glemmer, at de har gjort det rigtig godt. De kvalificerede sig ret sikkert, og Kasper har været en stor del af det,” udtaler Riemer på et pressemøde.

Riemer understreger, at Schmeichel er en spiller, der trives under pres og bruger kritik som motivation til at forbedre sig. “Han er en type, som elsker at modbevise folk. Jeg er sikker på, at han er mere irriteret end nogen anden, og han virkelig gerne vil vise sig frem,” siger Riemer.

Derudover blev Riemer spurgt om Schmeichels fremtid i Anderlecht, specifikt om en mulig forlængelse af hans kontrakt. Til dette svarede Riemer, at en forlængelse er en mulighed, idet Schmeichel ikke overvejer at stoppe sin karriere.