FC Barcelona-træner Ronald Koeman udtalte efter Juventus-kampen, at han fortsat har tiltro til, at den franske angrebsstjerne Antoine Griezmann nok skal begynde at score mål.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-forsvarer skadet efter Juventus-opgør

Angriberen har været en del af en forholdsvis offentlig debat om hans position denne sæson. Han beklager sig over, at han bruges på fløjen, selvom han foretrækker at spille mere centralt.

Griezmann har fået spilletid i alle fem ligakampe for FC Barcelona denne sæson, men uden at score et mål. I Champions League-kampen mod Juventus, hvor han spillede en central rolle, ramte han stolpen to gange.

Koeman støtter Griezmann

Da han tidligere har været en yderst målfarlig herre i Atletico Madrid, hvor han scorede 133 mål i 257 kampe, er han inde i en vis tørke. Koeman opfordrer dog den 29-årige til at blive ved med at forsøge.

“I forhold til Antoine, så er det sort uheld” forklarede den hollandske træner til pressen efter FC Barcelona vandt over Juventus. “Han kunne ikke have gjort det bedre med hans første skud på stolpen. Og det var det samme med det andet,” fortsatte han ifølge Goal.com.

“Han skal fortsætte med at arbejde. Hvad han gør rigtig godt, er at skabe chancer for andre, og vi kan ikke klage over ham.”

“Når heldet ikke er på din side, er den eneste løsning at blive ved med at arbejde. Det gælder for enhver spiller. Målene skal nok komme. Det er jeg ikke i tvivl om.”

LÆS OGSÅ: Lyon vil bytte Depay for Barca-angriber

FC Barcelonas sejr over Juventus var meget velkommen, efter at de i weekenden tabte sæsonens første El Clasico til rivalerne fra Real Madrid. Fc Barcelona er tilbage på grønsværen på lørdag, hvor de spiller mod Alaves.