Tilsyneladende har det tæret på forholdet mellem Antoine Griezmann og Kylian Mbappé under dette års EM. Det er det franske medie L’Equipe, der skriver, at deres forhold ikke har været godt i løbet af turneringen.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta afholder møde med La Liga om Messi

Ifølge det franske medie er der en god grund til dette. De skriver, at det skyldes, at ‘Mbappé har været jaloux over den rolle og tillid, som Griezmann har fået af landstræner Deschamps’.

Det lykkedes for Barcelona-spilleren at komme på tavlen i løbet af EM, men Mbappé måtte spille fire kampe uden hverken at score eller assistere.

L’Equipe skriver, at de to spillere godt kan spille sammen på banen, men at de intet har tilovers for hinanden uden for banen. Efter sigende skulle der være iskold luft mellem dem.

Det vides dog ikke, hvad der er gået forud for, at Mbappé er blevet jaloux på Griezmann. Det er i hvert fald vanskeligt at se ude fra, da han spiller alle kampe, og desuden ligner en spiller, der har tillid fra sin træner.

“Det gik skidt for sig mellem Griezmann og Mbappé. Det var yderst kompliceret,” skriver L’Equipe.

Det franske medie erfarer desuden, at problemerne mellem de to spillere opstod helt tilbage i 2018. Derudover skulle Mbappé også have spillet en stor rolle i at få Benzema tilbage på holdet, hvilket Griezmann angiveligt ikke skulle have brudt sig om.

Årsagen til dette skulle angiveligt være, at det ændrer hans rolle på. holdet en smule i forhold til, hvis det i stedet var Olivier Giroud, der var i spidsen. Han er nemlig en mere stationær spiller end Benzema, der har en tendens til at bevæge sig en del mere.

LÆS OGSÅ: Messi er blevet tilbudt kontrakt af ‘verdens dårligste klub’

L’Equipe runder af med at skrive, at de mener, at Griezmanns håndtering er professionelt og mere moden end Mbappé, der har været selvisk og kun har tænkt på sig selv. Tiden må vise, om det er noget, der ender med at få konsekvenser for de to spillere.