Kasper Schmeichel oplever i disse dage kritik fra flere sider. Efter skuffende præstationer mod Slovenien og Nordirland, bliver Schmeichel nu også kritiseret i Belgien.

Anderlecht sikrede sig ellers en sejr på 2-1 over Molenbeek i søndags, men på trods af sejren, var journalisten Peter Vendenbempt ikke tilfreds med den danske keeper.

Xavier Mercier bragte Molenbeek foran efter 15 minutter med et velplaceret skud, der snød Schmeichel. Skuddet. Bolden gik ind via stolpen, og efterfølgende blev Kasper Schmeichel genstand for kritik

Peter Vandenbempt udtalte på Sporza Radio, at Schmeichel burde have gjort en indsats for at nå bolden. “Det er anden runde i træk, at Schmeichel ikke reagerer. Mod Gent faldt han bagover, denne gang blev han stående. Nogle gange kaster han sig måske efter en bold, tror jeg,” sagde Vandenbempt ifølge Voetbal Nieuws.

I kampen mod Gent for to uger siden blev Schmeichel også taget på sengen af et langskud, hvor han ikke formåede at reagere i tide.

Anderlechts sejr over Molenbeek blev dog sikret i de sidste minutter af kampen. Anders Dreyer udlignede på et straffespark, begået på Thomas Delaney, og i overtiden sikrede Luis Vazquez sejren med et mål. Vazquez var kommet ind i første halvleg som erstatning for den skadede Kasper Dolberg.