Den franske landstræner Didier Deschamps har beskrevet, hvordan Manchester United-offensiven Anthony Martial er blevet bedre i løbet af sin tid i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Neville og Ferdinand langer ud efter mediernes behandling af Man Utd-talent

Martial er blevet en fast spiller på det franske landshold, og startede på banen i de to Nations League-sejre mod Portugal og Kroatien.

Mens den 24-årige har scoret 73 mål i 229 kampe for United, har han endnu ikke helt fundet samme form for det franske landshold. Her han nemlig kun scoret et enkelt mål i 19 kampe indtil videre.

Deschamps fortæller dog, at han er tilfreds med angriberens udvikling hos United, som Martial har spillet for siden 2015.

Den franske træner roste Martials præstation i lørdagens 1-0-sejr over Portugal. Her sagde han blandt andet, at han havde udviklet en vindermentalitet.

“Han manglede lidt i forhold til afslutningerne – det virkede lidt klodset,” fortalte Deschamps i et interview med TF1.

“Men oprigtigt, efter at have set det igen, kan jeg se, at det handler om små margener.”

“Han er en del af gruppen af spillere, der ikke har været her i lang tid, men han har udviklet sig i løbet af denne periode – på banen og uden for den.”

“I årenes løb er han også blevet mere moden. Han er meget mere beslutsom – han havde allerede kvalitet. Tingene er mere konkrete. Jeg er ked af det på hans vegne, fordi han ikke blev belønnet med et mål, men han er meget lovende.”

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt vil efterligne Paul Scholes

Han har endnu ikke scoret i Premier League i denne sæson. I Champions League har han dog scoret to mål, og har ligeledes lavet tre oplæg på tværs af begge turneringer.