Der er næppe nogen, der betvivler, hvem der var Manchester Uniteds helt store signing i seneste sommertransfervindue. Hollandske Donny van de Beek blev spået en stor fremtid i den engelske klub, men indtil videre har tiden på Old Trafford ikke budt på meget succes.

LÆS OGSÅ: Denne partner ønsker Harry Maguire sig i United-forsvaret

Det er ikke blevet til meget spilletid for den unge Donny van de Beek i denne sæson, hvor det også kun er blevet to ligakampe fra start. Det vidner selvfølgelig om, at Ole Gunnar Solskjær mener, at han har spillere, der er bedre valg end Van de Beek.

På baggrund af den begrænsede spilletid og stigende utilfredshed hos Donny van de Beek, har der været rygter om, at han ønsker at forlade klubben. Nu fortæller Frank de Boer dog, at det ikke passer, at han ønsker at skifte væk fra Manchester United.

“Donny fokuserer på at genoptræne sin ankel, og det er ikke sandt, at han har bedt om at blive solgt. Agenten fortalte mig, at Donny selvfølgelig ikke er glad for mængden af spilletid,” sagde Frank de Boer ifølge Daily Mirror, hvilket blev fulgt op med:

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

“Han har kun fået to kampe fra start, og det var ikke det, han havde håbet på, da han skiftede til Manchester United. Han vil gerne spille hver kamp, men han er ikke bekymret for, at han ikke kan få succes,” lød det også fra ham.