Lars Seier om FCK: Vi har ikke så godt fat i københavnerne, som vi burde FC København skal markere sig i Champions League, hæve tilskuergennemsnittet og tjene flere penge gennem spillersalg, hvis det står til Lars Seier Christensen. 

I marts i år købte rigmanden Lars Seier Christensen sig ind i Parken Sport & Entertainment og FC København, da han for 222 millioner kroner købte 22,55 procent af selskabets aktier. I podcasten ”Lars Christensens Verden” fortæller han om sine ambitioner på klubbens vegne. Og dem skorter det ikke på hos Seier. 

”Jeg så gerne, at der var 10.000 flere tilskuere hver gang. Vi har nogle meget dedikerede fans, men vi har ikke så godt fat i københavnerne, som vi burde have. Jeg vil gerne have, at det bliver, ligesom man ser det i FC Barcelona eller Real Madrid eller Liverpool. Her har man generationer af folk, der har sæsonkort til klubbens kampe,” siger han i podcasten ifølge BT

Det danske mesterskab er et must, ligesom klubben skal i Champions League, så økonomien kan vokse, pointerer han. 

“Hvis man ikke kommer med i noget som helst internationalt, så vil man skulle lave rigtig mange gode transferer alene for at gå i break-even. Det er vigtigere at vinde DM og komme med i CL, hvor man kan tjene en kvart milliard kroner,” siger han. 

Men spillersalg skal der til, så millioner kan rulle ind. Her peger han eksempelvis på Robert Skov som et emne.

”Vi har en god scene at udstille på på niveauet lige under de store scener. Folk som Robert Skov skal jo en eller anden dag videre både for deres egen, men også for klubbens skyld. FC Porto har i de sidste 15 år tjent over tre milliarder kroner på at sælge spillere. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle lave ‘en FC Porto’ over tid. Det vil nok kræve en yderligere investering. Men vi har jo en nettoindtægt på vores transferer. Hvis man bruger nogle flere penge, vil man tilsvarende få flere ind,” siger erhvervsmanden i podcasten ifølge BT.