Manchester United har sendt Jesse Lingard til West Ham på en lejeaftale. Denne lejeaftale kommer til at løbe resten af denne sæson. Når Lingard skifter til West Ham, kan han også se frem til at blive genforenet med manager David Moyes.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk legende til Barca: Det var en fejl ikke at sælge ham

Den 28-årige Lingard har efter præsentation forklaret, at han havde flere bejlere, hvorfor han havde flere klubber at vælge mellem. I denne sammenhæng gjorde han det også klart, at han mener, at Moyes og West Ham er det rette valg for ham.

“Der var mange klubber involveret, men for mig personligt følte jeg, at dette var det rigtige skridt,” lød det fra Lingard, da han udtalte sig til West Hams officielle hjemmeside. Det fulgte han op med:

“Jeg kender jo selvfølgelig manageren fra Manchester United, og jeg har spillet under ham før, så han kender mine kvaliteter og ved, hvad jeg kan bringe til holdet.”

Dernæst kom han ind på, at han er spændt på at tage hul på et nyt kapitel i sit liv. Ligeledes understreger han, at han har intentioner om at arbejde hårdt og hjælpe holdet.

“Jeg er spændt. Det er et nyt kapitel i mit liv. Intet er garanteret, men jeg er kommet her for at arbejde hårdt og hjælpe holdet med min erfaring. Jeg vil bare nyde fodbold og spille igen,” sagde Lingard.

LÆS OGSÅ: Potentielt chokskifte: Liverpool overvejer at hente Arsenal-reserve

Jesse Lingard har spillet for De Røde Djævle i mange år, hvorfor det er blevet til hele 210 kampe for United. I disse kampe er det blevet til 33 mål og 20 oplæg.