Lionel Messi åbnede op i et interview med ESPN.

Her delte han sine tanker om en bestemt målfejring, der fandt sted under VM i 2022 i Qatar.

Messi, anerkendt som en af de største fodboldspillere i historien, oplevede en række bemærkelsesværdige øjeblikke under turneringen. Argentina startede med et uventet 1-2 nederlag til Saudi-Arabien, men kom stærkt tilbage med en 2-0 sejr over Mexico, anført af en inspirerende præstation fra Messi.

I deres sidste gruppekamp mod Polen missede Messi et straffespark, men Argentina endte alligevel med en 2-0 sejr.

I ottendedelsfinalen bidrog Messi igen med et mål i Argentinas 2-1 sejr over Australien.

Herefter fulgte en intens kamp mod Holland, hvor Messi reagerede på kritik fra den hollandske træner Van Gaal. Messi leverede en assist til Nahuel Molina og scorede på et straffespark. Efter sit mål udførte Messi en bemærkelsesværdig fejring ved den hollandske bænk, hvor han dækkede sine ører med hænderne.

Messi forklarer i interviewet med ESPN, at han straks fortrød denne fejring. “Jeg kom på ‘Topo Gigio’ lige der, og jeg fortrød det omgående,” sagde Messi. “Så snart jeg gjorde det, tænkte jeg: ‘Jeg er en idiot. De kan stadig udligne.’ Sådanne ting sker normalt.”

Argentina fortsatte deres vej mod finalen, hvor de besejrede Kroatien 3-0 i semifinalen. Messi scorede et mål og leverede en assist til Julian Alvarez, der scorede to gange.

I finalen stod Argentina over for Frankrig, og efter en dramatisk straffesparkskonkurrence sikrede Messi og hans hold sejren.