Der er ikke meget der tyder på, at Luis Suarez kommer til at fortsætte yderligere en sæson i FC Barcelona. Forholdet mellem Suarez og ledelsen i Barcelona er nemlig ikke specielt god.

Suarez har allerede været rygtet til den italienske Serie A, men ifølge den tidligere Liverpool-forsvarer, Steve Nicol, så ville det være oplagt, at Suarez vender tilbage til Liverpool, hvor han netop kom fra for seks år siden.

“Helt sikkert, 100 procent,” lyder det fra Steve Nicol, da han bliver spurgt af ESPN FC om hvorvidt Liverpool skal hente Luis Suarez.

Det ville være et fantastisk skifte

“Det vil være et fantastisk skifte. Det giver fuldstændig mening, og det ville være et klogt træk,” lyder det fra den tidligere Liverpool-spiller.

“Han er kvalitet, han vil score mål, og han vil bidrage med noget i fronten, som Liverpool i øjeblikket ikke er i besiddelse af,” fortæller han.

Steve Nicol føler sig også overbevist om, at Luis Suarez hellere end gerne vil skifte til Liverpool, hvor han også mener, at Suarez ville tage til takke med en back-up plads.