I en højspændt Premier League-kamp på Anfield, der endte 1-1 mellem Liverpool og Manchester City, stjal Alexis Mac Allister overskrifterne med sin iskolde forberedelse før et afgørende straffespark.

Kampen, der var afgørende for hvor Premier League-pokalen skal hen, så Manchester City tage føringen i første halvleg gennem en veludført hjørnesparkskombination af Kevin De Bruyne, hvor John Stones fik prikket bolden ind ved nærmeste stolpe.

Liverpool, der ikke havde den bedste første halvleg, kom stærkt tilbage i anden halvleg.

Presset fra hjemmeholdet resulterede i, at Citys Nathan Ake lavede en fejlaflevering, som førte til, at målmand Ederson nedlagde Darwin Nunez i feltet.

Med den sædvanlige straffesparksskytte Mo Salah på bænken, faldt ansvaret på Mac Allister, der efter en lang ventetid, eksekverede straffesparket perfekt i det øverste venstre hjørne.

Det, der virkelig fangede fansenes opmærksomhed, var Mac Allisters bemærkelsesværdige ro før straffesparket. Det blev fanget på kamera, hvilket efterfølgende er gået viralt.

Måske bør Mac Allister tage straffe for Liverpool fremadrettet.