Kylian Mbappe har længe været forbundet med et skifte til Real Madrid. Men nu ser det ud til, at de spanske mestre har trukket sig fra jagten på grund af de økonomiske krav, der følger med at sikre sig angriberens tjenester.

Mbappes nuværende kontrakt med Paris Saint-Germain udløber næste sommer, hvilket gør ham tilgængelig på en fri transfer. Men selv uden en transfersum vil det ikke være billigt at skrive kontrakt med den 24-årige stjerne.

Mbappe forventes at kræve en ugeløn på et svimlende beløb samt en stor bonus, når han skriver under. Real Madrid, som længe har været tippet som hans næste destination, synes nu at have opgivet på grund af disse økonomiske krav.

Ifølge den franske avis L’Equipe og rapporter fra Spanien, er Liverpool nu det bedste bud til at sikre sig Mbappes underskrift. Det spanske medie AS skriver, at Mbappe kræver en årlig løn på omkring 35 millioner euro (ca. 262 millioner danske kroner) efter skat, samt en sign-on bonus på omkring 100 millioner euro (ca. 750 millioner danske kroner).

Mbappes mor, Fayza Lamari, som også fungerer som hans agent, er kendt som Liverpool-fan, og Mbappe selv har tidligere afsløret, at han havde samtaler med Liverpool før sit skifte til PSG. “Vi talte lidt, men ikke for meget,” fortalte han til Telegraph sidste år. “Jeg talte med Liverpool, fordi det er min mors yndlingsklub. Jeg ved ikke hvorfor, det må du spørge hende om! Det er en god klub, og vi mødtes for fem år siden, da jeg var i Monaco.”

Liverpool-manager Jürgen Klopp er også en stor beundrer af Mbappe. I et interview med RMC Sport i 2018 udtalte Klopp: “Jeg elsker ham, helt ærligt. Sikke en spiller han er, og også en flink fyr. Han er en virkelig god knægt. Han har været kendt siden han var 16-17 år, da han imponerede i Monacos ungdomshold, og jeg så videoer af ham, da han var 17, hvor han ødelagde forsvarslinjer, som han gør nu.”

Det skriver The Mirror.