Mohamed Salahs fremtid hos Liverpool er en evig kilde til debat.

Salah har været nøglespiller for Liverpool under Jürgen Klopps ledelse. I denne sæson har han allerede imponeret med 10 mål i 12 kampe i denne sæson.

Trods sin fremragende form har Liverpool-legenden Mark Lawrenson udtalt, at klubben nøje bør overveje at lade Salah smutte. Det skriver SportBible.

Lawrenson mener, at Salahs alder – han bliver 32 næste sommer – bør være en faktor i klubbens overvejelser. Legenden foreslår, at Liverpool skal “tage pengene og lade ham smutte”, idet han anerkender, at et skifte til Saudi-Arabien kunne være forståeligt på grund af Salahs nationalitet.

Han antyder, at Salahs sidste kontrakt muligvis blev underskrevet med kendskab til interessen fra den saudiske liga. Lawrenson forestiller sig, at Liverpool vil være taknemmelige for Salahs bidrag til klubben og vil være tilfredse med at modtage omkring 100 millioner pund (cirka 830 millioner danske kroner) for ham.

Interessen fra hold i Mellemøsten, især Al Ittihad i den saudiske Pro League, er ikke en nyhed. Selvom Salah valgte at blive i Liverpool i sommeren, er hans kontrakt sat til at udløbe i 2025, hvilket gør ham til et højt prioriteret mål for disse hold.

Lawrenson påpeger, at Liverpool sandsynligvis allerede er i gang med at kigge efter en erstatning. Med fire angribere i truppen ser han det som en fordel, at klubben allerede har backup-muligheder, når Salah forlader holdet.

Han antyder også, at Klopp og Salah muligvis allerede har haft en samtale om fremtiden, hvor Klopp har bedt Salah om at give alt indtil sæsonens afslutning, før han potentielt kan forlade klubben.

Manchester City og Liverpool tørnede sammen i weekenden til topbrag. Det blev en kamp, hvor det var Haaland, der skrev historie. Det kan du læse mere om her.