Der har været en del rygter om, at Liverpool kan ende med at sige farvel til Mohamed Salah denne sommer. Nu skulle han have truffet en endelig beslutning.

Mohamed Salah er en af de helt store stjerner i Liverpool. På trods af dette, har den engelske klub ikke formået at få ham til at skrive under på en ny kontrakt, selvom han kun har et år tilbage af sin nuværende.

– LÆS OGSÅ: Liverpool vil hente Barca-transfermål som Sadio Mané-afløser

Det har ført til en del rygter om, at han kan være på vej væk fra Anfield allerede denne sommer. Omvendt har der dog også været rygter om, at han ønsker at forlænge med Liverpool.

Ifølge britiske Mirror skulle han dog nu have truffet en endegyldig beslutning om, hvad han gerne vil. Efter sigende har han fortalt sine venner, at han har besluttet, at han ikke vil forlænge sin kontrakt.

I stedet håber han på, at han kan spille sin sidste sæson for Liverpool, hvorefter han ønsker at skifte til Barcelona på en fri transfer. Den spanske klub skulle nemlig have lovet, at de er klar til at hente ham i næste sæson.

– LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona giver Mohamed Salah-transferløfte

Det ser derfor ud til, at Salahs tid på Anfield er ved at lakke mod enden. Det store spørgsmål er dog, om Liverpool nu vil forsøge at sælge ham allerede denne sommer, for at undgå at miste penge på ham.