Det forventes, at Tottenham kommer under pres, når City tager imod på hjemmebane i aftenens kvartfinale i Champions League. Men det er holdet klar til, siger Hugo Lloris.

Tottenham vandt det første opgør 1-0 i kvartfinalen mod Manchester City i Champions League. Efter kampen mente Spurs-manager Mauricio Pochettino, at City stadig måtte være favoritter til at gå videre. Derfor forventer mange da også, at Tottenham kommer under beskydning i aften, når City er tvunget til at score mål og vinde for at gå videre.

Set fra Londonklubbens perspektiv er det vigtigt, at Hugo Lloris i buret har handskerne ordentligt på. På et pressemøde forud for opgøret var den franske målmand da også indforstået med, at City vil lægge pres på. 

”Vi er klar til at lide som hold, da vi kommer til at lide. Men vi ved også, hvordan vi skaber problemer for City. Det handler om mentalitet og ånd – at have den samme ide om fodbold sammen,” sagde den 32-årige keeper. 

Det gælder om at nyde at være på dette stadie i turneringen, mener han. Og det gælder om at være klar til en svær dyst. På pressemødet understregede Pochettino nok engang, at det er op til hans hold at levere overraskelsen mod City. 

”Manchester City er et af Europas bedste hold og klar favorit til at vinde Premier League og Champions League. At vi slog dem i den første kamp, var fantastisk, men vi ved, at det er stadig er meget åbent, og kampen bliver meget, meget hård. Men vi må tro på det, og vi vil kæmpe. Det bliver en fantastisk udfordring og kamp onsdag,” sagde den argentinske manager. 

”Uanset hvad der sker onsdag aften, så vil vi være stolte af vores sæson i Champions League, men det betyder ikke, at vi ikke vil kæmpe for at gå videre.”

Tottenham er uden Harry Kane, der blev skadet, sidst de to hold mødtes. Opgøret bliver sendt på TV3+ klokken 21.