3F Superligaen har været præget af flere opsigtsvækkende transfers i denne sommer. Et af dem har været, at Patrick Olsen har valgt at skifte AaB ud med AGF.

Hidtil har den danske midtbanespiller været fast mand i AGF. Blandt nogen er der dog også en mening om, at der er andet end sportslige grunde til, at Patrick Olsen passer godt ind i AGF. Det siger Lucas Andersen til Nordjyske.

Efter at have skiftet AaB ud med AGF har Patrick Olsen formået at skabe røre ved at give udtryk for, at det er et mere konkurrencedygtigt hold.

Endvidere har han til Tipsbladet også sagt, at han vil “være med, hvor det er sjovt”. Det er netop udtalelser som disse, der viser, hvorfor han passer godt ind i den århusianske klub, hvis du spørger Lucas Andersen.

“Det er jo sådan i Aarhus, at de godt kan lide af bruse lidt frem. Han passer i virkeligheden perfekt ind i den måde, de er på dernede – både på og udenfor banen. Vi skal bare vise, at vi vil det endnu mere, men der skal nok komme nogle sprængfarlige dueller i den kamp,” udtaler han til Nordjyske.

I interviewet fortæller han dog også, at han havde håbet på, at de begge kunne være blevet i den nordjyske klub, indtil de skulle til udlandet.

Ydermere understreger han også, at de stadig er gode venner. Søndag skal de Lucas Andersen og Patrick Olsen sammen med resten af AaB- og AGF-mandskaberne stå over for hinanden.

Kampen starter kl. 16.00.